Política 17/10/2012

Camacho diu ara que la Catalunya independent no podria pagar les pensions ni l'atur

La presidenta del PP català llança aquest advertiment l'endemà d'haver dit que els títols universitaris perdrien validesa i que els pagesos perdrien les subvencions europees en cas de segregació d'Espanya

Acn / Ara
1 min
Camcho, en la visita a la residència d'avis de les Germanetes dels Pobres de Barcelona / ACN

BarcelonaNou capítol en els advertiments sobre els mals de la independència d'Alícia Sánchez-Camacho. Segons la presidenta del PP català, una Catalunya independent no podria pagar les pensions de jubilació ni els subsidis d'atur. N'ha alertat aquest dimecres, després del doble avís d'ahir, quan va dir que els títols universitaris perdrien validesa i que els pagesos deixarien de rebre 310 milions d'euros d'ajuts provinents de la política agrària comuna (PAC).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La líder del PPC i candidata a la presidència de la Generalitat ha visitat la residència de gent gran de les Germanetes dels Pobres de Barcelona. I ha estat des d'allà que ha alertat del "perill" que per als jubilats i pensionistes una Catalunya independent com la que assegura que vol el president de la Generalitat, Artur Mas. "No es podrien pagar les pensions de més d'1,6 milions de catalans, ni tampoc els subsidis dels 600.000 aturats", ha sentenciat. I ha demanat a Mas que tingui "seny i sentit comú" i que intenti dialogar amb el govern espanyol per no arribar a aquesta situació.

Per Camacho, aquests riscos són "molt greus", perquè "s'està jugant amb el treball de dècades de catalans que ara es posen en perill". I ha recordat que l'any passat a Catalunya "ja hi va haver un dèficit en el pagament de pensions i es van haver d'afegir 1.100 milions".

stats