Política 22/04/2015

El jutjat rebutja la denúncia de l'exdirector de Método 3 contra Camacho per un defecte de forma

En l'escrit, constava un compromís d'acte de de conciliació que no es va arribar a celebrar mai

Acn
1 min
L'exdirector de Método 3, Francisco Marco, compareix a la comissió sobre el frau fiscal al Parlament

BarcelonaEl jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona ha acordat no admetre a tràmit per un defecte de forma la demanda de l'exdirector de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, contra la presidenta del PP, Alicia Sánchez-Camacho, per les suposades "calúmnies" expressades contra ell durant la compareixença de la líder popular en la comissió d'investigació antifrau del Parlament del passat 10 de febrer.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons fonts judicials, en la querella interposada constava que les dues parts celebrarien un acte de conciliació com a pas previ a la presentació formal de la demanda, però aquest "no s'ha celebrat ni intentat".

Enregistrament consentit

Marco va denunciar judicialment Camacho per dir al Parlament que la gravació era "il·legal" i va assegurar que Camacho coneixia la gravació i per tant no era il·legal fer-la, perquè tenia, segons la seva versió, el consentiment d'una de les dues parts. En aquest sentit, va comentar que algú de "l'entorn personal" de la presidenta del PP havia fet l'encàrrec del dinar que va acabar esdevenint l'epicentre del cas d'espionatge polític a Catalunya.

stats