EL PSC RECORRE A L'ESPANTALL DEL PP
Política 15/05/2011

Hereu apel·la a la mobilització de l'esquerra per evitar que el PP governi de la mà de Trias

Considera que la mostra de la reactivació de l'electorat d'esquerres és la manifestació d'ahir i avisa CiU que no ho pot menystenir

Pere Martí
1 min

BarcelonaEn la seva carrera contrarrellotge -també contra totes les enquestes- per recuperar el terreny perdut, l'alcalde de Barcelona i candidat a la reelecció, Jordi Hereu, ha fet avui una crida a la mobilització general de l'electorat d'esquerres per evitar que el popular Alberto Fernández Díaz arribi a governar Barcelona de la mà del convergent xavier Trias.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un míting a la plaça de les Oques del districte de Sant Martí, Hereu ha exhibit l'espantall al PP de discurs més xenòfob, alertant que a la seu popular del carrer Gènova de Madrid, el PP ja té a punt una bandereta blava per clavar a la capital catalana.

Davant d'aquesta possibilitat, ha fet una crida perquè tota la gent d'esquerres no es quedi a casa i eviti que Fernández Díaz governi amb CiU. De fet, Hereu ha assegurat que té la sensació que als carrers de Barcelona ja s'està produint un moviment favorable a això, i ha erigit en exemple la manifestació d'ahir contra les retallades del Govern. En aquest sentit, ha avisat els dirigents de CiU que no poden “menystenir” la mobilització d'ahir pels carrers de Barcelona.

stats