Política 24/10/2012

Condemnen la revista 'Cafè amb llet' per un vídeo sobre la corrupció a la sanitat

Joan Herrera, secretari general d'ICV, reclama fons per pagar aquest recàrrec. Josep Maria Via, assessor del president de la Generalitat, va demandar la revista perquè segons ell vulnerava el seu dret a l'honor

Ara
1 min
Els responsables de la revista 'Cafè amb llet', en una imatge del seu últim vídeo

BarcelonaEl jutge ha imposat una multa de 10.000 euros a la revista gironina 'Cafè amb llet' per un vídeo penjat a YouTube en què denunciaven diversos casos "opacs" relacionats amb la sanitat catalana. Els responsables de la publicació han publicat un vídeo en què expliquen la condemna, que neix arran d'una denúncia interposada per Josep Maria Via, assessor del president de la Generalitat, que considerava vulnerat el seu dret a l'honor arran de la publicació del document.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha demanat a través de Twitter una recollida de fons per tal que els responsables de 'Cafè amb llet' puguin fer front al pagament de la multa.

Els mateixos responsables de la revista han penjat, també a YouTube, un altre vídeo en què expliquen que els han condemnat i defensen el seu punt de vista.

stats