Política 11/04/2014

Laia Bonet demana perdó per no haver guanyat les primàries del PSC de Barcelona

Demana a Jaume Collboni i el seu equip que "no confonguin l'aritmètica del poder amb el projecte polític"

Ara
1 min
Laia Bonet, candidata a les primàries del PSC a Barcelona

Barcelona"Sempre em preguntaré què més hauria pogut fer". Aquesta és la reflexió que fa Laia Bonet gairebé dues setmanes després d'haver quedat fora de la cursa per ser l'alcaldable del PSC de Barcelona. La militant socialista i exdiputada demana en un escrit al seu blog "disculpes" a totes les persones que la van votar i que confiaven que podria passar a la segona volta. "La seva decepció és també la meva", assegura, i admet que ha perdut una oportunitat per canviar el PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bonet lamenta "la feblesa renovadora" per no haver estat capaç de sumar amb almenys algun altre dels candidats que representaven un canvi més significatiu en el partit. "Les candidatures que representaven la continuïtat i tots els rostres de l'oficialisme enfront de les renovadores, ja van ser guanyadores en primera volta. Teníem, realment, força?", assegura.

Amb tot, Bonet considera que ha sembrat una "llavor i un capital polític" arran de la seva campanya per sumar gent de dins i de fora del partit i assegura que seguirà treballant per ell. "Segurament no des de la primera línia, ni assumint responsabilitats que no he obtingut a les urnes, però sumant les meves energies a les de tothom que vulgui fer més PSC però un altre PSC, si és que encara és possible", afirma.

Mentrestant, desitja "sort" al lideratge sorgit del procés, és a dir, a Jaume Collboni i el seu equip, i li demana que "no confonguin l'aritmètica del poder amb el projecte polític". De fet, li recorda que "gairebé la meitat dels votants volien encara molt més canvi del que ha resultat escollit".

stats