Política 30/01/2017

L'estelada 'nòmada' de Sant Cugat torna a onejar a la plaça Octavià

Mercè Conesa es va reunir amb representants dels grups locals d'ERC i la CUP per "buscar un posicionament conjunt" sobre l'estelada

Ara
1 min
L'estelada onejant a la plaça Octavià de Sant Cugat

BarcelonaL'estelada 'nòmada' de Sant Cugat torna a onejar a la plaça Octavià. Aquest dilluns l'Ajuntament ha restaurat el pal i la bandera després que uns desconeguts el desmuntessin la setmana passada. Aquesta decisió s'ha pres després que els tribunals ordenessin al consistori retirar-la de la plaça Octavià, lloc on va ser traslladada després que una altra sentència -arran d'una denúncia de Societat Civil Catalana- obligués a treure-la de la plaça Lluís Millet, lloc on estava col·locada originalment.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb la sentència sobre la taula, l'Ajuntament recorda que tornar a hissar l'estelada és una mesura "cautelar" i que la resolució judicial marca un termini de deu dies per retirar-la. D'altra banda, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) encara no s'ha pronunciat sobre el recurs que el consistori va interposar.

Divendres passat Mercè Conesa, alcaldessa del municipi, es va reunir amb representants dels grups municipals d'ERC i la CUP, i també amb els membres de les seccions locals d'Òmnium Cultural i l'ANC, per "buscar un posicionament conjunt" sobre l'estelada.

stats