Política 12/03/2013

Llanos de Luna rep un premi per seva tasca “en defensa de la llibertat”

El premi li ha estat atorgat per l'entitat Temps de Dones

Ara
1 min
ICV reclama que Llanos de Luna expliqui la imposició de banderes

BarcelonaLa delegada del govern espanyol a Catalunya, Llanos de Luna, ha rebut aquest dimarts el primer premi de l'entitat Temps de Dones, un guardó amb el qual aquesta associació li reconeix la tasca "en defensa de les llibertats i drets individuals, del compliment de la legalitat i de l'estat de dret".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Temps de Dones és una associació de dones propera al PP català. De fet, de les activitats que ha realitzat fins ara l'entitat, en destaca la jornada celebrada "per la llengua materna i el bilingüisme". En el Dia Internacional de la Dona, l'associació va ser convidada per la delegació del govern espanyol a Catalunya en l'acte de lliurament dels premis Catalunya Empresa Flexible. La relació entre l'entitat i Llanos de Luna s'ha confirmat ara amb el premi que Temps de Dones ha atorgat a la delegada, una de les més polèmiques en exercir el càrrec, centrada de forma especial a aconseguir que els ajuntaments del país col·loquin en un lloc visible la bandera d'Espanya.

La distinció de Temps de Dones, que es lliurarà de forma anual, premia la tasca d'aquelles dones que "amb la seva feina, esforç i dedicació estan ajudant a construir una societat millor per a tothom".

stats