Política 14/02/2015

Mas expressa la "condemna més enèrgica" a l'atac de Copenhaguen i defensa la llibertat d'expressió

A través d'un comunicat, el president de la Generalitat trasllada la seva "solidaritat i condol" als afectats i afirma que "les idees només es poden defensar a través de la democràcia i les actituds pacífiques"

Ara
1 min
NEGOCIACIÓ INTENSA
 El president de la Generalitat, Artur Mas, tindrà l'última paraula sobre el vot de CiU als pressupostos de l'Estat per al 2012. Les pròximes setmanes hi haurà negociacions intenses entre governs per pactar aspectes dels comptes.

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha expressat en nom de tot el Govern de Catalunya, la seva "condemna més enèrgica" per l’atemptat que aquesta tarda s’ha perpetuat a Copenhaguen, en el decurs d’un acte en defensa de la llibertat d’expressió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A través d'un comunicat, el cap de l’Executiu ha mostrat la seva "solidaritat i condol", i la de tot el poble de Catalunya, amb els afectats per aquest atac, i ha desitjat que els policies ferits "es recuperin satisfactòriament de les seves ferides rebudes en acte de servei".

El Govern de Catalunya lamenta especialment que l’atemptat s'hagi dut a terme contra un acte en defensa de la llibertat d’expressió. "Les idees només es poden defensar a través de la democràcia i les actituds pacífiques", s'afirma al comunicat. "La llibertat d’expressió és un dret que ningú pot atacar i cal defensar-lo per sobre de tot perquè és un dels pilars bàsics de la nostra societat", subratlla.

L’Executiu català traslladarà oficialment la seva solidaritat a les autoritats daneses davant d’aquest fet greu i espera que les forces de seguretat de Dinamarca detinguin els agressors.

stats