Política 22/02/2013

El rei no es planteja abdicar ni té previst fer-ho, segons la Casa del Rei

Així ho asseguren fonts de la Casa del Rei a Efe arran de les especulacions dels últims dies

Efe
1 min
El rei Joan Carles, durant el missatge de Nadal del 2012 / EFE

MadridJoan Carles I no s'ha plantejat en cap moment la possibilitat d'abdicar ni té previst fer-ho, segons han informat a Efe fonts de la Casa del Rei.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'aquesta manera, la institució surt al pas de diferents informacions que especulen aquests dies amb la possibilitat que el cap d'estat estigués estudiant la possibilitat d'abdicar.

Ahir es va anunciar que el rei serà intervingut d'una hèrnia discal el proper 3 de març, tres mesos després que se li implantés una pròtesi al maluc esquerre.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, s'ha mostrat partidari aquesta setmana que el rei abdiqui en favor del seu fill Felip. Les paraules de Navarro han irritat el PSOE.

El periodista José Antonio Zarzalejos assegura aquest divendres en un post al seu blog que el rei Joan Carles estaria estudiant la possibilitat d'abdicar. "Perquè aquest llegat sigui possible i, prestant un servei més a l'Estat i a la nació, pot ser que Joan Carles faci un pas enrere i lliuri el testimoni de la seva magistratura al príncep d'Astúries més preparat de la història d'Espanya", diu Zarzalejos.

stats