Política 09/07/2015

El comitè executiu d'UDC al Vallès Occidental es dissol després de la dimissió de la majoria dels seus membres

Es dissol la gestora d'UDC del Garraf després de la dimissió del 84% dels seus membres

Acn
2 min
Unió exigeix a CDC tancar un acord de forma immediata a Vic

BarcelonaEl comitè executiu d'UDC al Vallès Occidental s'ha dissolt després que la majoria dels seus membres presentessin aquest dimecres al vespre la seva dimissió irrevocable, segons ha informat la plataforma Hereus UDC 1931. Amb la del Vallès, ja són quatre les executives comarcals dissoltes després de les de l'Ebre, Barcelona i el Berguedà.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els dimissionaris són els representants de les poblacions de Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Matadepera, Terrassa, Sant Quirze del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Barberà del Vallès, així com el president de l'executiva comarcal, Xavier Amador.

En un comunicat, els dimissionaris han assegurat que estan "cansats de paraules buides de contingut, retòriques que no porten enlloc i, per sobre de tot, no representar els fonaments ideològics" que consideren que hauria de tenir UDC. Han afegit que donen suport al caràcter plebiscitari de les eleccions del 27-S, que el motiu per avançar aquestes eleccions era i és substituir el referèndum que no es va poder fer el 9-N i estan per "la defensa d'esdevenir un estat independent". En aquest sentit, han assegurat que estan "al costat del projecte polític per al 27 de setembre" que va presentar el president de la Generalitat, Artur Mas, el 20 de juny.

Es dissol la gestora d'UDC del Garraf després de la dimissió del 84% dels seus membres

La gestora d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) del Garraf es va dissoldre aquest dimecres pel "malestar general" després dels darrers esdeveniments en el si de la formació després de la consulta del passat 14 de juny, el trencament de la federació de CiU, no donar suport al caràcter plebiscitari de les eleccions del 27 de setembre i l'obertura de diversos expedients disciplinaris als crítics amb l'actual direcció del partit, entre altres motius, segons expliquen en un comunicat.

D'aquesta manera, han dimitit els representants locals de Sitges, Olivella, Cubelles i Sant Pere de Ribes, així com el president de la gestora de la comarca del Garraf.

stats