Publicitat
Publicitat

L’‘spin-off’ de ‘The walking dead’ fitxa els seus primers vius

La nova ficció mostrarà l’epidèmia zombi en altres llocs del planeta

L’univers de The walking dead agrada, i això, una vegada més, queda clar en veure com s’expandeix en altres subproductes. L’última expressió de l’èxit d’aquesta sèrie és la confirmació que n’hi haurà una altra de paral·lela, cosa que s’ha sabut mentre la principal va descobrint els capítols de la seva cinquena temporada a la televisió dels EUA. La cadena AMC ha anunciat l’entrada en producció de l’episodi pilot d’un spin-off de la seva ficció més cèlebre, cosa que explicava el portal Shock Till You Drop.

Tot i que abans que s’enregistri el pilot hi ha molt pocs detalls concretats i menys encara que s’hagin fet públics, sí que n’hi ha un que ha transcendit. La sèrie, encara sense nom, tractarà l’expansió de l’apocalipsi zombi per diferents parts del món, cosa que previsiblement pot deixar estampes amb grans monuments de diversos països conquerits pels zombis que es mengen els humans. De fet, les declaracions que s’han pogut conèixer avancen en aquest sentit. “Estem treballant amb molta cura per oferir alguna cosa captivadora i diferent”, ha dit Charlie Collier, president d’AMC. A més, el cap del canal assegura que l’expansió mundial de la plaga de morts vivents és una de les coses que més preocupava els fans de la sèrie. “Més enllà de les peticions de cameos com a zombis, és la pregunta que més hem rebut. Ens prenem la nostra administració de la franquícia original molt seriosament. Volem que el que ara farem sigui realment engrescador”, adverteix.

Pilot de luxe

La futura ficció, que no adapta les històries narrades en els còmics de Robert Kirkman, tindrà, no obstant, l’autor al capdavant del pilot i previsiblement també de la resta de capítols. A més, l’acompanyarà Dave Erickson, conegut per la sèrie Sons of anarchy, que exercirà com a showrunner. Respecte a aquest projecte ja en marxa Kirkman ha abundat en la intriga del que es preveu que s’hi pugui veure. “Hi ha molts racons en l’univers de The walking dead que a hores d’ara encara estan a l’ombra. Tenir l’oportunitat d’il·luminar-los i veure què hi passa serà emocionant”, comenta el creador de tot aquest univers en un comunicat.

“Sé que els fans estan ansiosos per saber el que el Dave i jo hem cuinat, i estic content d’estar un pas més a prop de poder compartir-ho”. Entre els membres de l’equip que s’han conegut fins ara hi ha, a més, Anne Hurd i David Alpert, que exerciran de productors d’aquesta ficció.

Els primers noms

L’actor neozelandès Cliff Curtis, conegut pels seus papers a Tres reyes, Gang related i Missing, serà el protagonista de la sèrie paral·lela, segons la revista especializada Variety. El seu paper serà el de Sean Cabrera, un professor descrit en aquest mitjà com “un bon home que tracta de fer el més correcte a la vida”. Curtis serà, en certa manera, l’equivalent a Andrew Lincoln de la sèrie principal. El seu personatge compartirà protagonisme amb Nancy Tomkins, amb qui treballa. Per al paper de Tomkins encara no hi ha cap actriu fitxada.

En el repartiment hi haurà també Frank Dillane, de Harry Potter i el misteri del príncep, i Alycia Debnam Carey, d’ En el ojo de la tormenta. Aquests dos actors donaran vida als fills de la Nancy. Adam Davidson, que ha realitzat episodis per a Community, dirigirà el pilot.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT