Mèdia 06/09/2013

Tornen 'El convidat' i 'La meva' i s'estrena 'Oh happy day'

TV3 guanya hores d'emissió en directe en la temporada del trentè aniversari

Albert Castellví Roca
2 min
LES CARES DEL NOU CURS  La foto de família dels presentadors de programes i actors de les sèries de TV3 inclou cares noves, com Quim Masferrer i Eduard Farelo.

Sant Joan Despí.Andrés Iniesta, Jorge Javier Vázquez, Xavier Sala Martín, Arcadi Oliveres, Maruja Torres, Jaume Sisa i Laia Sanz seran alguns dels amfitrions que obriran les portes de casa seva a Albert Om en la quarta temporada d' El convidat . El programa tornarà a la graella de TV3 el dia 16 i serà una de les principals apostes del canal públic per a la nova temporada. L'altre retorn destacat és el de La meva , que continuarà repassant els 30 anys d'història de la cadena -que es compleixen dimarts- a partir del dia 12.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A aquests dos espais s'hi uniran els habituals Crackòvia , Sense ficció , APM? , Polònia i Zona zàping , que mantenen l'horari, i tres novetats. El dia 21 arrenca Oh happy day , el concurs de corals que presentarà els dissabtes Eduard Farelo i en què un jurat format per Sílvia Abril, Pedro Pardo, Guille Milkyway i Elena Gadel valorarà les habilitats de nou grups vocals de tot Catalunya.

Una altra estrena serà El foraster , que a partir del dia 25 ocuparà la segona part de la nit dels dimecres. Aquí, l'actor Quim Masferrer es dedicarà a visitar pobles catalans de menys de mil habitants. En dos dies intentarà copsar la idiosincràsia dels seus veïns i finalment els reunirà a tots al teatre del poble per oferir un monòleg basat en el que hagi descobert sobre ells.

També s'incorporarà a la graella, els diumenges a partir del dia 15, Summa positiva , un format que presentarà Tatiana Sisquella i que parlarà sobre els grans temes de la vida a partir de testimonis que exposaran les seves experiències vitals en diferents àmbits.

Encara durant la tardor, tot i que en una data per concretar, reapareixerà Caçadors de bolets , que es traslladarà a la sobretaula dels dissabtes per "reforçar els resultats del cap de setmana", un dels objectius que s'ha fixat TV3, segons el seu director, Eugeni Sallent. Per a més endavant quedaran la tornada de Miquel Calçada i el seu Afers exteriors després de quatre anys d'absència, la tercera temporada de Kubala, Moreno i Manchón i l'estrena de Collita pròpia , un nou format conduït per Lídia Heredia centrat en els productes de proximitat i que recuperarà l'esperit de Lletra petita .

Nous informatius al gener

Durant la presentació d'ahir, Sallent va destacar que aquest curs TV3 guanya hores d'emissió en directe gràcies a l'allargament d' Els matins -que ja es va produir a mitjans de la temporada passada-, Divendres i l'Espai Terra. Pel que fa als Telenotícies, "els pilars de la programació", mantindran els mateixos presentadors, tot i que al gener hi haurà novetats. TV3 prepara una renovació de l'oferta informativa que es posarà en marxa a principis d'any i que inclourà el naixement d'un espai "que cobreixi el buit" que va deixar l' Àgora en el camp dels debats i les entrevistes.

stats