Efímers 18/07/2016

Refresc d’estiu

1 min
Refresc d’estiu

Laigua és font de benestar i sovint no li donem el valor que té a la nostra dieta diària. Podem treure-li encara més profit combinant-la amb fruites i plantes, de manera que prendre un got d’aigua, a més d’hidratar, també aporti nutrients al nostre organisme. Són les aigües detox, aromatitzades i molt refrescants.

En el llibre Aguas detox, Sílvia Sanjosé proposa desenes de receptes senzilles i molt suggerents, com aquest refresc d’estiu amb propietats detox. En només cinc minuts tindrem una beguda dolça i fresca, ideal per prendre a les tardes d’estiu i que aporta beneficis en salut i bellesa.

Per fer l’aigua detox cal netejar bé els ingredients, tallar les fruites a trossos, afegir-hi l’aigua i deixar reposar la barreja entre 2 i 12 hores. Tenint en compte això, una bona opció és preparar-la a la nit i deixar-la a la nevera per l’endemà.

Per mantenir-la en les millors condicions, l’autora recomana fer servir recipients de vidre o acer inoxidable perquè són materials que conserven bé l’aigua. Si pot ser que tanquin hermèticament, molt millor. I recordeu que afegint-hi unes gotetes de llimona aconseguirem que es conservi en bon estat fins a 24 hores.

stats