Societat 19/05/2011

Dijous amb molts núvols però sense paraigua

Divendres i dissabte predominarà el sol, diumenge a la tarda un canvi de temps deixarà ruixats i tempestes a molts indrets

Miquel Bernis
1 min

Una extensa de manta de núvols tapa la majoria de comarques però les precipitacions avui seran escasses, només s’escaparan plugims a les terres de l’Ebre durant el matí i alguns clàssics xàfecs de tarda al Pirineu, que tot i així seran per exemple menys extensos que ahir. Tot i que a la tarda els núvols s’aniran aprimant en general al sol se’l veurà poc, sobretot a les comarques de Barcelona i de Tarragona. A la resta de comarques lluirà una mica més, sobretot perquè els núvols seran menys espessos. El migdia serà més fresc, amb temperatures un parell de graus més baixes que ahir.

Començarem, però, el cap de setmana amb molt de sol, tant divendres com dissabte seran dies clars, i només amb algunes bandes de núvols molt prims. Les temperatures no pujaran gaire més, l’ambient serà suau però no farà calor d’estiu. Diumenge hi haurà un canvi de temps a la tarda, al matí hi haurà moltes clarianes però a partir del migdia descarregaran ruixats i tempestes a moltes comarques. Caldrà veure si a part del Pirineu i de l’interior arribaran també a la costa.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats