Publicitat
Publicitat

Alberto Fernández Díaz dóna suport a Trias i assegura que el to de Monago va ser inadequat

"Per defensar Barcelona, sempre estaré al costat del meu alcalde", ha explicat el líder del PP a Barcelona

El president del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona , Alberto Fernández Díaz, ha donat suport avui a l'alcalde de la ciutat, Xavier Trias, en la polèmica que s'ha suscitat amb el president d'Extremadura, el popular José Antonio Monago, el to del qual ha considerat inadequat. "Per defensar Barcelona sempre estaré al costat del meu alcalde", ha indicat Fernández Díaz en una nota de premsa.

El líder municipal del PPC sortia així al pas de les declaracions de Monago d'ahir, que va reptar Trias a criticar davant seu l'AVE extremeny "si tenia collons", després que l'alcalde de qüestionés diumenge que s'invertís en les obres de l'alta velocitat en aquesta comunitat autònoma i no a adequar els accessos al Port de Barcelona.

"És millor fer 'migas' que tenir collons", ha dit Fernández Díaz, que ha assegurat també que "el to de Monago (que és també president del PP extremeny) no ha estat encertat".

El president dels populars de Barcelona ha destacat que segons com es diuen les coses "et treuen la raó", cosa que li pot passar a José Antonio Monago "amb les reclamacions que ell, fa amb justícia, perquè Extremadura tingui un tren que no tarda de Badajoz a Madrid 6 o 7 hores".

Fernández Díaz ha assegurat que pot "entendre la indignació dels extremenys perquè un viatge en tren de Madrid a Badajoz tarda entre 6 i 7 hores, però també han d'entendre que necessitem més i millors infraestructures per garantir el progrés de Barcelona , de Catalunya i d'Espanya"

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de