Societat 09/04/2013

La PAH insta el PP a "rectificar" el seu rebuig a la ILP de la dació en pagament

Colau adverteix que les propostes del govern espanyol "no resoldran res" i portaran Espanya "a la ruïna"

Joan Faus
1 min
'ESCRACHE'  La PAH ja ha portat la campanya de pressió a casa de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría.

MadridLa portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, ha instat aquest dimarts el PP a "rectificar" les seves propostes legals sobre els desnonaments, escoltar la "ciutadania" i acceptar les "propostes de mínims" de la iniciativa legislativa popular (ILP) sobre la dació en pagament retroactiva.

En una roda de premsa a Madrid amb els líders dels sindicats UGT i CCOO, Colau ha alertat al PP que les seves propostes "no resoldran res" i portaran Espanya "a la ruïna". "Perdem tots. Hem d'intervenir ja, si no ho fem, no ens ho perdonarem mai", ha afirmat. En aquest sentit, ha dit que la iniciativa del PP de pagar només un 65% del deute hipotecari pendent serà "impossible" de complir per part dels afectats.

La portaveu de la plataforma ha advertit, a més, que el fet de no acceptar la ILP portarà Espanya al "caos social, econòmic i judicial". "Serà impossible sortir de la crisi si no es dóna una segona oportunitat", ha subratllat.

stats