Publicitat
Publicitat

Cap de setmana amb calor gairebé d'estiu

Diumenge arriba un front amb molts núvols prims que deixarà poques precipitacions

L’augment de les temperatures que ahir ja es va començar a notar avui s’accentuarà. A ciutats com Lleida, Girona o Tortosa s’arribarà als 25 graus i en general el mes d’abril començarà amb un migdia gairebé de màniga curta. Durant el cap de setmana les temperatures es mantindran en aquesta línia, i en tot cas serà a partir de dimarts o dimecres de la setmana vinent que les nits tornaran a ser més fredes i els migdies menys càlids.

Avui i demà el cel serà clar arreu, només amb l’excepció d’alguns bancs de boira que puguin aparèixer a la costa. Aquest és un fenomen difícil de preveure, però aquest matí la visibilitat ja s’ha reduït en alguns sectors de Mallorca, i de fet és aquí, a les Illes, on s’intueix més probable la possibilitat de boires costaneres.

Diumenge arribarà un front per l’oest. Per ara els mapes del temps indiquen que no acabarà d’entrar a casa nostra però que taparà el cel a la Franja i a moltes comarques de Lleida. A la resta hi farà arribar moltes bandes de núvols prims que entelaran força el cel però no evitaran que les temperatures pugin amb força. El front deixaria ruixats al Pirineu a la tarda, i la situació no permet tampoc assegurar que no arribin a caure xàfecs aïllats a d’altres comarques de Lleida o de la Franja, però ara per ara pensem que això no passarà.

Trobareu una previsió més detallada per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

Més continguts de