Societat 11/02/2012

Detenen un home per matar un estudiant nord-americà a Esplugues de Llobregat

Els Mossos creuen que l'home va donar al jove una gran quantitat de barbitúrics dissolts en una beguda que li van provocar la mort

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat un home acusat d'haver matat un estudiant nord-americà en un pis d'Esplugues de Llobregat a principis de gener. La víctima és Crispin Scott de 22 anys, que acabava d'arribar a Barcelona. En un principi la mort semblava un cas clar de sobredosi però ha acabat sent un homicidi. En un principi els primers resultats de l'autòpsia apuntaven a una intoxicació de drogues, però les investigacions es van centrar en el propietari del pis.

Els agents van comprovar els seus antecedents i van descobrir que el 2009 un noi l'havia denunciat per haver-lo violat després de fer-li prendre pastilles per dormir. Les investigacions han conclòs que el propietari del pis va proporcionar a Crispin Scott una gran quantitat de barbitúrics dissolts en una beguda sense el seu consentiment.

Els Mossos d'Esquadra mantenen el cas obert sota secret de sumari. El detingut va passar a disposició judicial aquest divendres i el jutjat va decretar el seu ingrés a presó.

stats