Doble homicidi per arma blanca en un pis de Santa Coloma de Gramenet

La baralla està motivada per uns llums halògens utilitzats en el cultiu de plantes de marihuana. Un dels implicats, que ha quedat ferit, ha estat detingut a l'hospital

Els Mossos d'Esquadra investiguen un doble homicidi en un pis de Santa Coloma de Gramenet. Segons les primeres informacions, una baralla a l'interior d'un immoble situat al barri de Fondo ha acabat aquest migdia amb dos homes morts per ferides d'arma blanca.

Segons ha pogut saber l'ARA, la baralla està relacionada amb el cultiu de plantes de marihuana. Els implicats s'haurien barallat per uns llums halògens que s'utilitzen per cultivar les plantes en qüestió, un estri imprescindible si la marihuana es vol fer créixer en un interior fosc per raons òbvies de clandestinitat. El resultat és que dos dels participants en la disputa han acabat morts i un altre, ferit, ha estat detingut a l'hospital. Es tracta d'un home d'origen dominicà.

L'avís de la trifulga s'ha rebut cap a les dotze del migdia i la policia s'ha desplaçat al lloc dels fets.

Els dos morts serien també d'origen sud-americà: un ha rebut una ganivetada mortal al coll i l'altre l'ha rebut al pit.

L'àrea d'investigació criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s'ha fet càrrec de la investigació per tal d'esclarir els fets.