Els Mossos fan dues batudes antidroga al Raval i Nou Barris

Les dues operacions acaben amb dos detinguts però sense decomisos

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, han fet aquest dijous dues operacions diferents al Raval i a Verdum (Nou Barris) contra el tràfic de drogues. En cap de les dues operacions no han trobat droga ni s'ha realitzat cap decomís, però sí que s'ha detingut una persona i se n'ha trobat una altra treballant sense contracte ni permís de residència.

La primera operació s'ha realitzat al barri del Raval, al carrer Hospital, contra un possible narcopís. Una persona ha quedat detinguda i s'ha confiscat material utilitzat en el tràfic de drogues. L'operació ha consistit en l'escorcoll d'un domicili, que ha acabat desmantellat, per un delicte contra la salut pública.

La investigació d'aquest cas va començar arran de les queixes dels veïns, que s'havien exclamat que a l'immoble es venien i es consumien substàncies estupefaents. Per això els Mossos i la Guàrdia Urbana van posar en marxa un dispositiu de vigilància i investigació per aclarir si efectivament es cometien accions delictives al pis i per tenir proves contra els presumptes responsables.

Nou detinguts en quatre narcopisos del Raval desmantellats en una nova operació policial

Després de la investigació, el jutge instructor del cas va autoritzar l'escorcoll que s'ha fet aquesta tarda. Des de principis de l'any passat s'han produït 59 escorcolls en domicilis del Raval utilitzats com a punts de venda i consum de drogues –per tant, com a narcopisos–. També s'han detingut 81 persones.

Un narcopís menys al Raval i sis detinguts en una operació policial

Escorcoll en dues perruqueries

A més d'aquesta operació, els Mossos d'Esquadra també han desplegat aquest dijous un operatiu "sorpresa" a Verdum, al carrer Casals i Cuberó, i han entrat en dues perruqueries que, segons els veïns, s'utilitzen per vendre droga. Els Mossos, que han fet servir un gos de la unitat canina, no hi han trobat droga, més enllà d'una "petita peça d'haixix" en poder d'una de les persones que hi havia al local en aquell moment, cosa que no permet relacionar la perruqueria amb el tràfic de drogues.

Les perruqueries de la droga

Una de les dues perruqueries estava funcionant sense llicència, segons fonts dels Mossos, i a l'interior hi han trobat un home treballant sense contracte ni permís de residència. Els veïns han quedat sorpresos per l'espectacularitat de l'operació i pel fet que no trobessin gens de droga. En la mateixa operació els agents han entrat també en un bar musical del carrer del Pare Rodés, però tampoc hi han trobat droga.

Més continguts de