Lloret de Mar vol multar amb 1,2 milions d'euros els quatre hotels que tenien els subministraments punxats

Les sancions proposades pel consistori són per vulneració de la Llei de Turisme i de la Seguretat

L'Ajuntament de Lloret de Mar està tramitant les multes als quatre hotels que punxaven serveis com l'aigua, la llum o el gas i tenien deutes de subministraments. Els hotels són el Sun Village, el Savoy, el Maditerranean Sand i el Marina Sand, tots del mateix propietari. L'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulstat, ha explicat que proposen sancions d'1,2 milions d'euros als hotels per vulnerar la Llei de Turisme i de la Seguretat. Tot i això l'alcalde ha afegit que la propietat podrà recórrer-les. 

Tres dels quatre establiments que tenien serveis punxats al carrer tres tenen la llicència retirada. El quart, l'antic Savoy, ara amb el nom de Fanals Mar, ha reobert amb una nova societat i va pagar el que devia a l'Ajuntament. Encara que saldessin els deutes, també hauran de pagar la multa que el consistori proposa. 

Els hotels, propietat de l'empresari José Luis Velasco Blanco, van acumular un deute de 210.000 euros en factures impagades i van defraudar-ne 168.000 punxant en subministrament elèctric del carrer. Aquestes il·legalitats es van descobrir al setembre quan, després d'un incendi al Sun Village, Endesa va descobrir que l'hotel estava connectat il·legalment a la xarxa.