Societat 12/02/2013

Detenen un home per cultivar 450 plantes de marihuana a Vacarisses

Havia llogat una finca al poble per plantar la droga al garatge

Acn
1 min

VacarissesEls Mossos d'Esquadra van detenir Eduardo L.S., de 43 anys, nacionalitat espanyola i veí de Vacarisses, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, per cultivar marihuana en una finca.

La investigació es va iniciar durant un control policial el passat dia 4 de febrer a Vacarisses. Els agents van aturar el conductor d'un turisme en veure que amagava un paquet a la part baixa del seient i després el llançava al pati d'una finca propera.

Després de recuperar el paquet, es va comprovar que contenia diverses peces de haixix i 650 euros en metàl·lic, i, seguidament, l'home va quedar detingut.

Els investigadors van descobrir que el detingut havia llogat una casa en una urbanització de Vacarisses i en l'escorcoll van localitzar un cultiu de 450 plantes de marihuana en perfecte estat de creixement i un sistema d'il·luminació i ventilació artificials al garatge.

També van localitzar més de 2,5 quilos de marihuana guardada en bosses i llesta per ser distribuïda a tercers, així com una pistola amb munició detonadora.

El detingut va passar a disposició judicial el 7 de febrer, i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.

stats