Publicitat
Publicitat

Moren a Madrid dos germans que dormien en una furgoneta intoxicats per la mala combustió d'una estufa

Un familiar s'ha trobat els cossos dels dos homes, de 51 i 52 anys

Dos germans han mort aquest dimarts a l'interior d'una furgoneta intoxicats per la mala combustió d'una estufa de butà, segons les primeres investigacions. El vehicle es trobava aparcat al barri del Pilar de Madrid, on tots dos homes dormien. Concretament, la furgoneta es trobava a la confluència de l'avinguda Monforte de Lemos amb el carrer Ganapanes, i ha estat un familiar de les víctimes que hi avisat els serveis d'emergència.

Quan el Samur ha arribat al lloc de l'avís, els tècnics d'emergència s'hi han trobat els dos homes, de 51 i 52 anys, estirats en un matalàs i ja morts. Els dos germans estaven al costat d'una estufa de gas butà que, segons les primeres investigacions, ha pogut ser la causant de la mort. Fonts de la policia de Madrid han confirmat que tot assenyala a un accident i es descarta que s'hagi tractat de morts violentes.

Segons han explicat a Europa Press veïns i comerciants de la zona, els dos germans, de nacionalitat espanyola, vivien dins de la furgoneta. Feia un parell de mesos havien demanar feina en una obra de construcció del carrer Ganapanes, però de moment treballaven de fontaners al barri de La Coma, situat prop del lloc dels fets. Segons els veïns es tractaven de dues persones "tranquil·les" i que "no donaven problemes". La furgoneta, que ja ha estat retirada, es trobava en un descampat on diverses famílies viuen a l'interior dels seus vehicles.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de