Societat 01/03/2012

El Tibidabo vol recuperar els 600.000 visitants anuals abans de privatitzar la gestió

Durant el 2011va perdre 1,5 milions d'euros i, tot i recuperar un 10% el nombre de visitants, el parc es va quedar lluny de les xifres que registrava abans de l'accident mortal del Pèndol

Acn
1 min
Imatge d'arxiu de la nòria del Tibidabo

BarcelonaEl parc d'atraccions del Tibidabo s'ha marcat un objectiu: recuperar els 600.000 visitants que va assolir l'any 2009. L'Ajuntament s'ha fixat aquesta condició abans de plantejar-se obrir el concurs per privatitzar la gestió del parc. Aquest nombre de visitants es considera "idoni" per fer viable les instal·lacions, segons ha explicat avui el president del parc, el regidor Joan Puigdollers.

Durant el 2011, el Tibidabo va perdre 1,5 milions d'euros, tot i recuperar un 10% dels visitants respecte l'any anterior. L'accident mortal a l'atracció del Pèndol el 2010 continua sent la principal causa, segons la direcció del Parc, de la caiguda dels visitants. El president i la directora del Tibidabo han presentat aquest dijous les novetats per a la propera temporada que s'inicia aquest dissabte 3 de març.

Un dels atractius en el que confia el parc per atraure més visitants és la recuperació de la nòria, que es construirà durant aquest any, perquè pugui entrar en funcionament a principis del 2013. Una de les novetats d'enguany és el pack Tibidabo Classic, que s'enfoca als turistes i permet la'ccñes combinat a,n transport públic i una entrada especial al parc per 11 euros.

stats