Vila reclama a Foment "que es deixin els anuncis a banda i es passi als fets"

El conseller de Territori demana que s'iniciïn les obres de la llançadora al Prat, de la millora de la R3 i i de la xarxa de Rodalies

El conseller de Territori, Santi Vila, ha reclamat aquest dimarts que "es deixin els anuncis a banda i es passi a l'acció i es passi als fets", en resposta a les inversions anunciades avui mateix per la ministra de Foment, Ana Pastor, de 1.257 milions a tot l'Estat. Vila ha demanat que "s'engeguin les obres del tren llançadora al Prat, que es licitin els projectes de desdoblament de la R3 i que es facin les obres de prop de 380 milions pactades" per al sistema de Rodalies de l'àrea de Barcelona.

Preguntat sobre si és casual, el conseller ha recordat que ahir el Govern va obrir un expedient a Renfe i que també coincideix amb l'inici de campanya de les municipals, que comença dijous. Vila ha criticat algunes inversions "que no entén ningú" i ha insistit que "el servei que presta Rodalies pateix d'un problema d'infraestructures" i ha dit que "Renfe és víctima d'una mala política d'infraestructura".

Més continguts de