Societat 11/04/2016

Ada Colau demana "no prejutjar" el regidor de la CUP per l'acusació de coaccions a un metge

L'alcaldessa de Barcelona diu que farà les valoracions polítiques sobre el cas de Josep Garganté pertinents quan es pronunciï la justícia

Acn
1 min
L’Ajuntament regula el fitxatge de familiars

MadridL'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha fet cas omís a les peticions d'alguns regidors del consistori barceloní i ha evitat pronunciar-se sobre la implicació del regidor de la CUP Josep Garganté en un cas de coacció a un metgeJosep Gargantécoacció a un metge per modificar un informe sobre les lesions a un manter amb la finalitat d'atribuir-les a la Guàrdia Urbana. "Precisament perquè es tracta de la implicació d'un regidor i perquè el cas és als jutjats cal ser molt prudents i no prejutjar", ha assenyalat Colau aquest dilluns a Madrid.

El regidor de la CUP de Barcelona Josep Garganté anirà a judici el 22 d’abril per la denúncia de coaccions a un metge.

L'alcaldessa ha afegit que la Guàrdia Urbana ha actuat correctament després d'haver posat en coneixement del jutge tota la informació i les declaracions disponibles i ha ofert la seva col·laboració als jutjats. "Ara s'ha d'esperar la valoració judicial i a partir d'aquí es faran les valoracions polítiques que calgui", ha conclòs.

"Les imatges del vídeo sorprenen i no agraden perquè ningú li ha de dir a un metge com ha d'actuar", ha apuntat Colau.

stats