Societat 09/09/2012

Aguirre creu que Adelson ha escollit Madrid per ser "més cosmopolita i oberta" que Barcelona

La presidenta madrilenya diu estar sorpresa per l'anunciï del Barcelona World amb inversions que són pràcticament iguals a les d'Eurovegas

Acn
2 min
La presidenta madrilenya i Sheldon Adelson

BarcelonaLa presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha opinat aquest diumenge que el magnat Sheldon Adelson ha escollit Madrid perquè la capital espanyola és "més cosmopolita i oberta" que Barcelona, a diferència de fa trenta anys.

En declaracions a la Cadena Cope, ha apuntat que Catalunya té l'avantatge del mar, però "potser això no interessa tant a algú que vol que la gent estigui dins dels teatres, dels hotels i de les zones esportives".

Aguirre ha felicitat la Generalitat per Barcelona World però alhora ha afegit que "sorprèn" que Catalunya anunciï just el dia abans unes inversions que són "pràcticament el mateix" que Eurovegas.

Ha afegit que Madrid disposa de grans infraestructures i bon aeroport com a factors que poden haver inclinat la balança a favor de la capital espanyola per davant de Barcelona.

En la seva primera reacció després de l'anunci de Las Vegas Sands, la presidenta madrilenya s'ha felicitat per haver aconseguit una inversió molt important en un temps de crisi, que portarà uns 200.000 llocs de treball. Això es començarà ja a veure, ha dit, en dos o tres anys des que es posi la primera pedra, perquè no s'inaugurarà tot el projecte de cop.

La popular ha parlat de "grandíssima satisfacció" i d'"alegria" pel comunicat de Las Vegas Sands després de sis anys de feina per intentar convèncer Adelson. En tot cas, ha volgut remarcar que tot i que "per suposat" hi haurà casinos, Eurovegas també consistirà en un "gran centre de convencions", el més gran d'Europa.

Pel que fa a les crítiques del bisbat de Getafe pel que fa a la prostitució, Aguirre ha remarcat que a Las Vegas i a Singapur "es pot comprovar que en absolut és això". "Això pot ser fa 40 ó 50 anys", ha dit.

stats