Societat 24/08/2015

Rialp sancionarà el propietari de la Bruixa d'Or per llençar brossa en una zona verda

El conegut venedor de loteria s'ha posicionat en contra del sistema de recollida porta a porta implantat al Pallars Sobirà

Acn
1 min
La brossa escampada per la zona verda de Rialp que suposadament ha llençat el propietari de la Bruixa d'Or / ACN

RialpL'Ajuntament de Rialp (Pallars Sobirà) obrirà un expedient sancionador contra Xavier Gabriel, el responsable de l'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort, per haver llençat a la via pública escombraries procedents d'un bloc d'apartaments que són propietat seva.

Els fets van tenir lloc ahir diumenge a la tarda quan, suposadament, Gabriel va començar a treure de l'edifici bosses i recipients amb brossa i els va deixar en una zona verda propera a l'immoble. Tot i que alguns veïns el van veure i li van recriminar l'acció, Gabriel va continuar i va assegurar-los que ho feia perquè està en contra del sistema de recollida porta a porta implantat a la comarca.

D'una banda, des del consistori han manifestat la voluntat de denunciar l'actitud del propietari de la Bruixa d'Or i lamenten que per protestar contra el sistema porta a porta dugui a terme aquest tipus d'accions, que no són ''justificables''.

De l'altra banda, segons han informat els Mossos d'Esquadra, Xavier Gabriel ha presentat una denúncia contra un veí que, segons ell, li va clavar una empenta i el va increpar mentre llençava la brossa polèmica al carrer.

stats