Societat 20/01/2015

Un home apunyala el presumpte agressor sexual de la seva filla a Llorca

El pare no serà detingut donada la "entitat lleu" de les lesions que ha causat al suposat delinqüent

Efe
2 min

Llorca (Múrcia)El pare d'una nena que aquest dilluns va patir una agressió sexual a Llorca ha apunyalat a primera hora del matí al presumpte violador de la menor, que ha estat traslladat a l'hospital amb ferides d'arma blanca i que es troba detingut, segons han confirmat a EFE fonts de la Policia Nacional. Els fets han passat cap a les vuit del matí al carrer Franco, quan el pare de la nena, de nacionalitat equatoriana, ha atacat amb una arma blanca al presumpte violador de la seva filla, un compatriota de 36 anys.

El pare de la menor ha estat traslladat a dependències de la Policia Nacional a Llorca, però -segons fonts policials- no serà detingut donada la "entitat lleu" de les lesions que ha causat el suposat agressor sexual de la nena. L'home es lliura, doncs, de càrrecs que obliguin a la seva retenció, encara que tots els fets quedaran plasmats en el corresponent atestat, "i si després l'autoritat judicial considera que ha de ser imputat o detingut" la policia obeirà aquest mandat.

Després del seu pas pel servei mèdic d'urgències, el presumpte agressor sexual ha estat traslladat a la comissaria del Cos Nacional de Policia a Llorca en qualitat de detingut, on se li prendrà declaració avui abans de la seva posada a disposició judicial, han afegit les fonts. La policia no ha revelat si l'home, de nacionalitat equatoriana i 36 anys, té antecedents policials per delictes d'agressió sexual, però sí que ha confirmat que entre ell i el pare de la seva suposada víctima "no existia relació d'amistat ni de coneixement previ" .

Segons el relat policial, els pares de la nena se'n van molt d'hora a treballar i la menor es queda sola a casa per espai de mitja hora abans d'anar al col·legi, moment en què el presumpte agressor va aprofitar per anar a casa seva i aconseguir que li obrís la porta assegurant ser un amic de la família. Dins de l'habitatge va consumar l'agressió i la nena la va comunicar als seus pares a la tarda, quan aquests van tornar de la feina, moment en què van interposar la corresponent denúncia davant el Cos Nacional de Policia.

El presumpte violador hauria tornat al lloc dels fets aquest matí, en el mateix horari, sospitant que els pares tampoc eren a casa, encara que aquesta vegada els progenitors si es trobaven acompanyant a la nena.

stats