Societat 11/12/2013

Arriba la Cursa dels Nassos

L'última prova atlètica barcelonina de l'any té lloc el 31 de desembre. El recorregut de 10 km passa pel centre de la ciutat

Ara
1 min
Imatge d'una edició anterior de la Cursa dels Nassos

BarcelonaQuan s'acosta el final de l'any s'acosta també la celebració de la darrera prova atlètica de la ciutat. La Cursa dels Nassos tindrà lloc el dimarts 31 de desembre a les 17.30 h des del carrer de la Selva de Mar. El seu recorregut de 10 km transcorrerà pels cèntrics carrers de la ciutat i desembocarà de nou al carrer Selva de Mar, on finalitzarà.

Les inscripcions es poden fer de forma virtual fins a les dotze del dia 26 de desembre mitjançant la web, o, presencialment, del 9 de desembre al 20 de desembre a l'oficina de la Cursa (Agrupació Atlètica Catalunya, a l'Estadi Municipal d'Atletisme Joan Serrahima).

Amb la inscripció es farà una aportació de 80 cèntims d'euro a l'entitat Càritas com a mesura mediambiental de recuperació dels xips, així com també social, amb la destinació d'aquest import a les tasques solidàries de la entitat.

Caminada Barnatresc

A part de la cursa, el proper 15 de desembre se celebrarà una caminada inclosa al circuit d'itineraris urbans Barnatresc. La sortida tindrà lloc entre les 9.00 i les 9.30 hores des de la plaça de l'Antic Canòdrom. El recorregut serà de 10 km al llarg de la ciutat. Aquesta activitat comptarà amb un punt de recollida d'aliments que s'instal·larà gràcies a una acord amb Càritas-Arxiprestat Sant Andreu, per tal que els participants i aquells que es vulguin adherir a la iniciativa puguin col·laborar amb aliments, que s'hauran de deixar al punt de recollida.

stats