Societat 09/05/2014

Barcelona galopa al ritme dels Tres Tombs

La ciutat rep l'11 de maig els representants del món dels traginers i dels arriers

Ara
2 min
La Trobada Nacional dels Tres Tombs se celebra aquest 2014 a Barcelona

BarcelonaLa ciutat de Barcelona acull l'11 de maig la Trobada Nacional dels Tres Tombs, on rebrà els representants del món dels traginers i dels arriers.

A l'avinguda Rius i Taulet hi ha el punt d'entrada a la concentració, que obrirà a partir de les 7:30 del matí. La concentració tindrà lloc al voltant de la Font Màgica de Montjuïc.

Hi haurà diferents espais per muntar els carruatges i els cavalls a les avingudes Reina Maria Cristina i Rius i Taulet i a les places de Josep Puig i Cadafalch i de les Cascades.

Així, des de les 7:30 fins les 9:00 del matí es rebran els participants, i a les 8:00 es farà l'esmorzar, amb botifarra, xistorra, cansalada, pa, vi i aigua.

La sortida serà a les 11:30h del matí, i es demana que mitja hora abans tots els participants a la cercavila estiguin ja preparats a la sortida.

L'espai de concentració estarà reservat fins a les 18:30h.

Concurs fotogràfic

La trobada també comptarà amb un concurs fotogràfic, amb l'objectiu de captar la visió personal que cada concursant tingui de la festa.

Hi poden participar els majors de 16 anys, i hi haurà diferents premis:

  • 1r Premi: 200€
  • 2n Premi: 100€
  • 3r Premi: 75€
  • 4t Premi: 50€
  • 5è Premi: 30€
  • Del 6è al 10è Premis: obsequi commemoratiu

Es poden presentar un màxim de 3 fotografies per participant, en color blanc i negre o qualsevol altra tècnica. Hauran de ser inèdites. El format serà com a mínim de 20 x 30 centímetres, i hauran d'anar obligatòriament muntades en cartró, cartolina o paspartú de 30 x 40 cm i amb suport digital.

Al dors de cada fotografia s'escriurà el lema amb el qual es concursa, que serà comú per a totes les fotografies del mateix autor o autora. En un sobre tancat a part, es farà constar el mateix lema a la part de fora i, a dins, el nom, l'adreça i el telèfon del participant.

Per a més informació: www.federaciotrestombs.cat

stats