Societat 13/09/2016

Dos atropellaments mortals provoquen retards a Rodalies

L'atropellament que ha tingut lloc aquest matí a Torelló ha provocat que la via estigués tallada durant tres hores, mentre que el d'aquesta tarda ha causat retards de tres quarts d'hora entre Llinars i Cardedeu

Ara
1 min
ESTACIONS 'ABANDONADES'   A l'estació de Torelló (Osona), a finals d'aquest mes de gener ja no hi haurà personal que vengui bitllets als usuaris 
 Del tren.

BarcelonaDos atropellaments mortals han alterat avui el servei de Rodalies. El primer ha tingut lloc cap a tres quarts d'onze del matí i ha obligat a tallar la circulació de trens de la línia R3 de Rodalies, entre Torelló i Manlleu. Renfe ha habilitat un servei alternatiu d'autobusos per cobrir el trajecte dels viatgers. Després de tres hores, quan el jutge ha aixecat el cos de la víctima, s'ha pogut restablir el servei.

La companyia ha portat un tren buit per evacuar els 80 passatgers del comboi afectat i ha establert un servei alternatiu d'autobús per a la resta de viatgers fins que s'ha pogut restablir la circulació ferroviària.

El tren que ha quedat aturat a causa de l'atropellament havia sortit de la Tor de Querol deu minuts abans de les 9 i havia d'arribar a l'Hospitalet de Llobregat a les 12 del migdia.

L'atropellament s'ha produït a dos quilòmetres de l'estació de Torelló cap a tres quarts d'11 del matí, per causes que es desconeixen. Segons Renfe, els trens de la R3 han acumulat fins a una hora de retard durant la incidència i aniran recuperant progressivament els horaris.

Aquesta tarda cap a quarts de sis, un altre atropellament mortal ha provocat uns tres quarts d'hora de retard en les línies R2 Nord i R11. Renfe ha informat que s'ha hagut de tallar la circulació en una de les vies, fet que ha provocat que els trens, entre Llinars i Cardedeu (Vallès Oriental), només puguin circular per una via.

Segons la companyia ferroviària, el servei es normalitzarà quan les autoritats judicials facin l'aixecament del cadàver i es pugui restablir per complet el servei.

stats