Barcelona
Societat Barcelona 22/11/2022

El Tibidabo tindrà pista de gel aquest Nadal

Estarà feta d'un material sintètic, més sostenibe, i s'hi podrà accedir amb l'entrada del parc o abonant cinc euros

ARA
1 min
Una imatge  de l’avió vermell del Tibidabo, una de les atraccions més emblemàtiques, que va ser restaurat el 2017.

BarcelonaUna de les primeres decisions que va prendre Ada Colau quan va arribar a l'alcaldia va ser eliminar la pista de gel que, en el mandat anterior, es muntava a la plaça Catalunya. Aquest any, però, Barcelona tornarà a tenir-ne una, tot i que no serà estrictament de gel, sinó d'un material substitutiu que la fa més sostenible. Serà al parc d'atraccions del Tibidabo. Concretament, a la plaça dels Somnis, i s'hi podrà accedir amb la mateixa entrada del parc o abonant cinc euros per poder patinar. Estarà operativa del 26 de novembre al 5 de gener, amb el mateix horari que la resta del parc.

Segons ha informat l'Ajuntament, la pista farà 200 metres quadrats i tindrà capacitat per a 40 patinadors. Està feta d'un material sintètic, els panells de polietilè, cosa que en garanteix la sostenibilitat i ofereix sensacions molt similars a la de patinar sobre gel. Aquest material no consumeix energia perquè no necessita aigua ni electricitat per conservar-se. El Tibidabo ja havia tingut una pista de gel, del convencional, l'any 2003.

El parc també oferirà altres novetats aquest hivern. Estrenarà, ja el 26 de novembre, El Bo de Collserola, un espectacle protagonitzat per les seves mascotes: el Bo, un porc senglar molt compromès amb la cura del medi ambient i l’entorn de Collserola que conscienciarà el públic de la importància de cuidar aquesta muntanya. L’espectacle es farà a la plaça del Jardí, a les 16.30 hores, els dies que el parc està operatiu. A més, a partir del 3 de desembre tornarà a acollir el Tibimarionetarium, un espectacle de marionetes nadalenc. I a l’Hotel Krüeger hi tornarà el Krampus, un malèfic personatge que només es deixa veure per Nadal.

stats