Societat 18/08/2015

Un accident entre un camió i una furgoneta a la C-12 a Benifallet causa una víctima mortal

La carretera està totalment tallada i diverses dotacions de Mossos, Bombers i SEM treballen al lloc dels fets

Acn
1 min

BenifalletUna persona ha mort aquest dimarts al migdia com a conseqüència d'un accident que ha tingut lloc a la C-12 a Benifallet (Baix Ebre) entre un camió i una furgoneta. L'accident ha passat pels volts de dos quarts de dues del migdia al quilòmetre 46,5 de la carretera C-12 en sentit Lleida. A banda de la víctima mortal, també hi ha un ferit crític i ha estat traslladada a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

Per causes que encara s’estan investigant, un camió i una furgoneta han col·lisionat frontalment. La víctima ha estat el conductor de la furgoneta, Francisco M.C., de 73 anys d’edat i veí de Tortosa, i una altra persona ha resultat ferida crítica.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, arran de la incidència s’han activat quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, la calçada ha estat tallada en els dos sentits de la marxa fins a les 18.15 h aproximadament.

stats