Societat 05/08/2011

El Bicing no funcionarà durant el cap de setmana de les Festes de Gràcia

El lloguer de bicicletes municipal deixarà de funcionar per la renovació del sistema informàtic

Laia Espín
1 min

BarcelonaEl servei de bicicletes Bicing deixarà de funcionar entre el divendres 19 i el diumenge 21 d'agost per la renovació del sistema informàtic, segons ha informat avui l'Ajuntament de Barcelona.

El procés de renovació informàtic començarà a les 23.59 hores del dijous 18 d'agost, i es preveu que recuperarà la normalitat a les 05.00 hores del matí del dilluns 22 d'agost. Per aquest motiu, el Bicing no estarà operatiu del divendres 19 al diumenge 21 d'agost, just el cap de setmana de festes al barri de Gràcia. Una celebració que concentra una gran quantitat de persones en aquest barri de la ciutat.

Segons el consistori, l'actualització del sistema informàtic que es farà durant aquests tres dies ha de permetre donar més estabilitat en la comunicació entre els servidors i les estacions, així com una millor gestió dels volums d'informació i les dades que es generen cada dia.

El Bicing està format actualment per 6.000 bicicletes, 420 estacions i 118.000 abonats, que durant els dies laborals fan una mitjana de 50.000 viatges, cosa que dóna una mitjana d'1,3 milions de serveis el mes.

stats