SANITAT
Societat 28/02/2013

Boi Ruiz defensa la gestió i l'entrega altruista de Prat al capdavant de l'ICS

El conseller recorda que les acusacions que recauen sobre l'expresident de l'Institut Català de la Salut són alienes al seu departament

Efe
1 min
El conseller de Salut, Boi Ruiz, repeteix en el càrrec però renova la conselleria.

BarcelonaEl conseller de Salut, Boi Ruiz, ha defensat avui la tasca al capdavant de l'Institut Català de la Salut (ICS) de Josep Prat, detingut dimecres per la Guàrdia Civil, i ha destacat la seva entrega altruista al càrrec. Durant la participació en unes jornades sobre malalties cròniques que organitzen Esade i Novartis a Sant Cugat, el conseller ha recordat que les acusacions que recauen sobre Prat són alienes al departament de Salut i es refereixen a la seva gestió al capdavant del grup d'empreses municipals Innova, de Reus.

Ruiz ha subratllat que Prat va deixar la presidència de l'ICS "per defensar-se de les actuals acusacions, però en l'etapa en què hi va ser va fer la seva feina amb absolut lliurament i sense retribució pública". També ha afegit que "hem de deixar que la justícia faci el que hagi de fer, i si les acusacions no són reals, es requerirà la reposició oportuna" del bon nom de Prat.

stats