Societat 17/09/2012

Camacho, retinguda i increpada durant una estona a Sants pels piquets

La presidenta del PPC viatjava en AVE a Madrid aquest dilluns, i diversos dels manifestants l'han seguit fins a l'interior del seu vagó. La tensió s'ha resolt sense incidents i el tren ha sortit amb un quart d'hora de retard

Ara
1 min

BarcelonaLa presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, s'ha vist afectada aquest dilluns per la vaga al sector dels transports públics. Camacho era a l'interior d'un tren d'alta velocitat quan s'ha produït el bloqueig d'un grup de piquets a l'estació de Sants. Segons fonts del PP citades per Efe, Sánchez-Camacho ha pogut accedir amb normalitat a l'AVE, i el tren hauria sortit amb un quart d'hora de retard.

Segons el diari 'El Mundo', la líder popular catalana ha estat seguida fins al seu seient per diversos dels manifestants, que li haurien explicat el seu rebuig cap a la privatització del sector ferroviari promoguda pel govern espanyol. Fonts del cos dels Mossos d'Esquadra citades pel rotatiu han afirmat que la policia ha controlat la situació, amb alguns moments de tensió i empentes, i que cap dels implicats no ha estat identificat ni detingut.

stats