Publicitat
Publicitat

RELACIONS SEXUALS

El cansament i l'estrès és el que més negativament afecta a les relacions sexuals

Gairebé la meitat de les dones catalanes desitjarien tenir més sexe

Segons una enquesta, el 43% de les dones catalanes desitjaria practicar sexe de forma més habitual, i un percentatge similar afirma ser ella la que pren la iniciativa en les seves relacions sexuals, davant del 56% que espera a què la seva parella faci el primer pas

El cansament i l'estrès són els aspectes que més negativament afecten a les relacions sexuals, segons un sondeig realitzat entre 1.300 espanyoles de 18 a 65 anys per La Maleta Roja, una firma especialitzada en productes íntims de salut i plaer sexual.

L'enquesta assenyala que el 43% de les dones catalanes desitjaria practicar sexe de forma més habitual, i que un percentatge similar afirma ser ella la que pren la iniciativa en les seves relacions sexuals, davant del 56% que espera a què la seva parella faci el primer pas.

Segons aquesta firma, la dona sent cada vegada més curiositat per totes les possibilitats que la sexualitat pot brindar-li i el seu paper en les relacions íntimes és cada vegada més actiu.

Els resultats de l'enquesta apunten a més que només 4 de cada 10 dones afirmen haver comprat articles eròtics durant l'últim any, i que la llenceria, els vibradors i les cremes i olis de massatge, són els productes favorits entre les catalanes.

La mostra revela també que 7 de cada 10 catalanes creuen que podria millorar la seva vida sexual, davant 3 de cada 10 que admeten sentir-se plenament satisfetes.

Una altra dada que ha posat de manifest aquest sondeig és que a 4 de cada 10 dones els agradaria poder practicar sexe de forma més habitual, i per a una de cada quatre, l'augment del temps per gaudir de la parella és una de les principals claus per millorar la qualitat de les relacions sexuals.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de