Societat 22/11/2011

Les pluges també provoquen retencions a les carreteres de Barcelona

La B-10 i la B-20 són les més afectades, en sentit Nus de la Trinitat i Nus del Llobregat

Ara
2 min

BarcelonaTal i com va pronosticar aquest dilluns el director general de Protecció Civil, Manel Pardo, aquest dimarts està sent complicat i causa nombroses retencions a les carreteres de Barcelona a causa del temporal.

A dos quarts de deu del matí, una de les carreteres més afectades és la B-20, que presenta cinc quilòmetres de retencions en el pas pel Nus del Llobregat, sentit nord, segons informa el Servei Català de Trànsit.

A aquesta hora l'A-2 presenta retencions de quatre quilòmetres en el seu pas per Sant Joan Despí, en direcció Barcelona nord. Així, les aturades al pas de la carretera per Sant Vicenç dels Horts, Pallejà i Sant Feliu de Llobregat ja s'han restablert, segons el Servei Català de Trànsit.

A Barcelona també hi ha retencions de cinc quilòmetres en el pas de la B-10 pel Nus del Llobregat, en sentit sud. En la mateixa carretera hi ha tres quilòmetres de retencions al Nus de la Trinitat, sentit nord.

A la B-23 hi ha aturades en sentit nord en el pas de la carretera per Esplugues de Llobregat -tres quilòmetres- i per Sant Joan Despí -dos i mig de retencions.

Al seu torn, a Cerdanyola del Vallès hi ha aturades d'un quilòmetre a la B-30 en el seu enllaç amb l'AP-7 i direcció Tarragona sud.

La C-16 presenta circulació amb retencions d'un quilòmetre en direcció Barcelona sud, en l'enllaç de Sant Cugat del Vallès amb l'AP-7.

La C-17 té aturades d'un quilòmetre en direcció Vic, sentit nord, en el pas per Barcelona i la Garriga. A la Garriga hi ha mig quilòmetre de retencions a causa d'una avaria que ha obligat a tallar un carril en direcció nord. A Montcada i Reixac i Mollet del Vallès ja s'ha restablert la circulació, segons el Servei Català de Trànsit.

La C-58 presenta un quilòmetre d'aturades al seu pas per Sant Quirze del Vallès, en direcció sud, i sis quilòmetres més a Ripollet, en direcció Sabadell i en l'enllaç d'aquesta carretera amb l'AP-7.

També la C-58 té aturades de tres quilòmetres en el seu pas per Badia del Vallès, en direcció sud, en el seu enllaç amb l'AP-7 i la B-30. Així mateix, a Montcada i Reixac també hi ha retencions en sentit sud, de dos quilòmetres.

La C-32 ja ha quedat restablerta, segons el Servei Català de Trànsit.

stats