Societat 25/03/2013

La delegada del govern espanyol a Madrid: "Ada Colau ha donat suport a Bildu, Sortu i tots aquests grups que tenen a veure amb ETA"

Cristina Cifuentes critica "l'estratègia política radical" de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, en declaracions a RNE

Ara
1 min
La delegada del govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes / EFE

BarcelonaLa delegada del govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, ha criticat els últims actes de protesta de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i ha vinculat l'entitat amb "grups filoetarres". "Ada Colau i altres persones de la plataforma han donat suport a Bildu, Sortu i tots aquests grups que tenen a veure amb ETA", ha dit en una entrevista a RNE. Cifuentes ha criticat "l'estratègia política radical" de la PAH i ha comparat els últims actes de protesta amb "accions de lluita al carrer que arriben a la 'kale borroka'".

En aquest sentit, ha criticat els qui, "aprofitant la crisi econòmica, l'atur i els desnonaments, assetgen els polítics, casualment, sempre del PP", ha dit en referència a la protesta davant el dirigent del PP Esteban González Pons. "Una cosa és protestar i una altra és l'assetjament personal", ha conclòs Cifuentes.

stats