Societat 16/10/2014

Collboni critica que la Generalitat s'imposi a l'Ajuntament per a recaptar la taxa turística

El candidat socialista a l'alcaldia remarca la "debilitat de Trias en la defensa de Barcelona"

Europa Press
1 min

BarcelonaEl candidat socialista a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha criticat aquest dijous que el criteri del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, sobre la taxa turística s'hagi "imposat" al de l'Ajuntament de Barcelona i al seu alcalde, Xavier Trias. Després de la votació d'aquest dijous al Parlament sobre el model turístic, Collboni ha lamentat en declaracions als periodistes que "l'alcalde Trias hagi aprovat que la taxa turística de Barcelona la gestioni l'Ajuntament" i el Govern i CiU ho votin en contra al Parlament.

El candidat socialista ha remarcat "la debilitat de Trias en la defensa de la ciutat de Barcelona", ja que ha considerat que CiU no pot votar una cosa a l'Ajuntament i una altra al Parlament. Collboni ha criticat que aquest impost se'l quedi la Generalitat per destinar a la promoció turística en lloc de "destinar en benefici dels veïns que estan més afectats pel turisme".

Malgrat tot, Collboni ha valorat que el Parlament sí que hagi aprovat una proposta per fixar noves condicions a la regulació dels pisos turístics.

stats