Primer premi de la Grossa de Sant Jordi 2022 per al 53.894

Comprova aquí si el teu dècim està premiat

Ara
2 min
Grossa de Sant Jordi

La Grossa ha tornat a ruixar amb milers d'euros Catalunya avui dia 27 d’abril, en la seva versió de Sant Jordi. En el sorteig, que s’ha pogut seguir en directe a l'ARA des d'aquí, estaven en joc diferents premis. El primer ha sigut per al número 53.894 de la sèrie 18 i, en cas que hi hagi hagut algun guanyador, s’endurà 2 milions d'euros. Només es considerarà premiat si coincideixen els cinc números i són de la sèrie escollida.

El segon premi, de 20.000 euros, serà per als que tinguin butlletes que coincideixin en les seves cinc xifres amb el número 24.125. I el tercer premi, que funciona de la mateixa manera i està dotat amb 10.000 euros, serà per als que tinguin el 53.347. També hi ha un segon reintegrament, per al número 8.

Els premis en joc

Loteries de Catalunya va posar a la venda 80.000 números (des del 00.000 fins al 79.999) amb un total de 35 sèries per número, cinc de les quals han tingut format electrònic. El preu per bitllet ha sigut, com en altres edicions, de 5 euros i s'ha pogut adquirir als punts de venda de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya, a la web oficial i també als punts de venda amb terminal i a la xarxa d'establiments distribuïdors adherits, com ara la majoria de supermercats.

Com sempre, s'han extret tres números, que són els que rebran més quantitat de diners. Això sí, que si et coincideixen les 5 xifres però no el número de sèrie, guanyes 50.000 € per bitllet. També es premien totes les terminacions del primer número guanyador, així com els números anterior i posterior.

Butlletes amb data de caducitat

Per cobrar les butlletes premiades hi haurà un termini de 90 dies. Passats aquests tres mesos, els bitllets caducaran. Aquí pots trobar les diferents maneres de cobrar els premis del sorteig de la Grossa de Sant Jordi, en funció de la quantitat.

stats