Investiguen un funeral amb 700 assistents a Tarragona

Els Mossos denunciaran els responsables de la mesquita per incomplir les mesures anticoronavirus

Els Mossos investiguen un funeral a Tarragona que ha congregat unes 700 persones i en el qual no s'han respectat les mesures de seguretat decretades amb motiu de la pandèmia de coronavirus.

Fonts dels Mossos han informat a Efe que la celebració es va fer dijous a la mesquita d'Entrevies de Tarragona, i que van ser alertats del cas pels veïns de la zona al comprovar la multitud que s'amuntegava davant del centre religiós.

Quan els agents van arribar a la zona van comprovar que a l'exterior de la mesquita hi havia entre 300 i 350 persones resant sobre la seva corresponent catifa, mentre que a l'interior del centre hi havia 350 fidels més quan l'aforament màxim permès és de 160.

Els Mossos investiguen el cas d'aquest funeral per tramitar la corresponent denúncia per no complir la distància de seguretat exigida per lluitar contra el covid-19, manca de ventilació a l'interior de la mesquita i excés d'aforament. Els agents, de moment, s'han posat en contacte amb l'imam i el president de la mesquita i un familiar del finat per conèixer les circumstàncies del succés.