Societat 12/08/2016

150.000 euros en danys per la 'flashmob' del pànic

Els comerciants i restauradors de Platja d'Aro eleven la xifra inicial de pèrdues

Ara
1 min
DESPRÉS DE L’ENSURT  
 Platja d’Aro va recuperar ahir la tranquil·litat.

BarcelonaEls comerciants i restauradors de Platja d'Aro han elevat la xifra de pèrdues per les escenes de pànic viscudes arran d'una 'flashmob' d'un grup d'adolescents alemanys que es va confondre amb un atac terrorista.

Inicialment, els restauradors havien calculat que les pèrdues superarien els 50.000 euros, entre plats i gots trencats i factures sense pagar. Però el secretari general de la Federació de Locals d'Oci Nocturn (FECASARM), Joaquim Boadas, ha explicat a Catalunya Informació que hi han afegit els danys morals.

Boadas ha explicat que "molts locals que van quedar amb taules i vidres trencats tampoc van poder atendre els serveis del torn posterior al sopar. Aquest lucre cessant i el dany moral també s'han de reclamar".

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols es va oferir a gestionar les reclamacions, mentre que els comerciants van decidir presentar una sola denúncia amb tots els perjudicats.

L'operador turístic responsable de la 'flashmob', Ruf Reisen, es va oferir a avançar indemnitzacions als afectats, va demanar disculpes i ha ordenat als seus monitors no tornar a organitzar aquesta activitat.

stats