Societat 30/09/2016

El regidor d’Arquitectura de Barcelona considera la Sagrada Família “una mena de mona de Pasqua gegant”

El consistori ha celebrat un ple municipal per instar el Govern a plantejar una proposta d’urbanització dels voltants de la basílica i de possible adquisició d’un solar en cas d’haver de reubicar veïns

Acn
1 min
Les torres centrals de la Sagrada Família s’acabaran el 2022 i la més alta, la de Jesucrist, arribarà als 172 metres i mig.

BarcelonaPolèmica a l’Ajuntament de Barcelona. Daniel Mòdol, regidor d’Arquitectura, Paisatge i Patrimoni de l'Ajuntament i membre del Partit Socialista de Catalunya (PSC), ha declarat avui durant el ple que no veia “cap urgència” per acabar la “pseudobra” de Gaudí, ja que és “una mena de mona de Pasqua gegant”.

Mòdol s’ha referit així a la Sagrada Família, la gran obra de Gaudí iniciada l’any 1882 i que està previst que estigui acabada l’any 2026, en el debat sobre una proposició del Partit Popular de Catalunya (PPC) referida a la urbanització de l’entorn de la basílica. El regidor socialista ha explicat que, per a ell, la màxima obra de Gaudí és “una gran farsa que arrosseguem de fa temps” i que “fa el seu camí de la mà d’uns privats”.

El ple ha aprovat, amb el vot favorable de tots els grups menys el de la CUP, instar l'equip de govern a plantejar una proposta abans de sis mesos sobre la urbanització dels voltants del temple i sobre la possible adquisició d'un solar al carrer Mallorca en cas que hi hagi reallotjament de veïns.

stats