Societat 05/05/2015

El jutge arxiva el crim del Joan Fuster i no permet que els Mossos examinin l'ordinador del menor

Tanca la causa perquè l'autor de la mort del professor Abel Martínez era menor de 14 anys i tampoc ha trobat indicis que cap major d'edat hagi estat implicat en els fets. Remet tota la informació recollida a la DGAIA, que és qui es farà càrrec del cas

Ara
1 min
Els equips d'emergència fora l'institut Joan Fuster / FRANCESC MELCION

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra no podran examinar l'ordinador portàtil del menor de 13 anys que va causar la mort d'un professor de l'institut Joan Fuster el 20 d'abril. Així ho ha ordenat el jutjat d'instrucció número 24, perquè ha decidit arxivar la causa.

El jutge Josep Majó Llopart no seguirà amb la investigació, ja que, com ja se sabia, el menor és inimputable perquè no té 14 anys, però també perquè no ha trobat indicis per imputar cap major d'edat que hi hagués estat implicat. Per aquest motiu no autoritza l'àrea d'investigació criminal del Mossos d'Esquadra a examinar l'ordinador de l'autor de la mort del professor –i d'haver ferit quatre persones més– per conèixer els motius que el van portar a fer el que va fer.

Ara tota la informació recopilada per la policia i el jutjat serà enviada a la direcció general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) perquè seran ells els que es faran càrrec del cas.

stats