Societat 04/07/2014

Denuncien als Mossos la discoteca de Barcelona que va fer un concurs de fel·lacions

La patronal del sector de l'oci nocturn, Fecasarm, ha presentat aquesta denúncia als Mossos, i adverteix que és un fenomen que s'està estenent per l'Estat, després que el cas saltés a la llum amb una discoteca de Mallorca

Efe
2 min
Cartell del concurs

BarcelonaLa patronal del sector de l'oci nocturn Fecasarm ha presentat avui una denúncia davant la subdirecció general d'Espectacles del departament d'Interior de la Generalitat i davant la unitat central d'espectacles dels Mossos d'Esquadra contra una discoteca de Barcelona que va publicitar i suposadament va acollir el passat dia 8 un concurs de fel·lacions.

El fenomen, que s'ha estès entre alguns locals d'oci nocturn d'Espanya durant les últimes setmanes, consisteix a oferir premis i consumicions gratis a canvi de fel·lacions.

El secretari general de Fecasarm, Joaquim Boadas, ha explicat a Efe que ha conegut el cas perquè la discoteca ho ha publicitat en el seu perfil de Facebook i ha vist personalment la publicitat.

Boadas ha afirmat que "aquesta pràctica, tot i que no està molt estesa, és al nostre entendre il·legal i denigrant i s'està estenent des de Mallorca per diferents ciutats turístiques d'Espanya, encara que a Catalunya no ens consten més casos".

"És una pràctica que hem d'evitar, perquè és sexista, denigrant i no s'ajusta a les llicències dels locals, a més de provocar una ingesta incontrolada d'alcohol, i perquè és una pràctica il·lícita".

Segons Boadas, oferir consumicions gratuïtes a canvi de fel·lacions, "a banda de ser denigrant per a l'ésser humà, contravé la llei vigent en matèria d'espectacles i activitats recreatives de Catalunya (llei 11/2009)".

Aquesta llei prohibeix "qualsevol forma de promoció o de publicitat que inciti, directament o indirectament, al consum de begudes alcohòliques, especialment si són dispensades de forma il·limitada o incontrolada o bé que sigui sexista o vexatòria per als homes o les dones".

Aquesta pràctica també incompleix la normativa, segons Boadas, perquè en una discoteca no es poden practicar activitats sexuals ni activitats contràries a la moral de les persones, ja que hi poden accedir menors d'entre 16 i 18 anys.

stats