SOCIETAT
Societat 13/10/2011

Restablerta la circulació entre Sant Miquel de Fluvià i Vilamalla després del descarrilament

Un tren amb 51 passatgers va sortir de la via i va causar un ferit lleu

Carles Arbolí / Agències
1 min

VilamallaRenfe ha informat del restabliment del servei habitual de trens Regionals de la línia R11 de Rodalies (Barcelona - Portbou per Girona) a dos quarts de cinc de la matinada d'aquest dijous, un cop s'ha encarrilat el vagó descarrilat a Vilamalla (Alt Empordà) a dos quarts de sis de la tarda d'aquest dimecres.

Fins que s'ha normalitzat el servei, els trens han circulat per una sola via entre Vilamalla i Sant Miquel de Fluvià. A les 17.31 h d'aquest dimecres dos eixos del primer cotxe de la composició del tren Barcelona - Cervera van sortir de la via a 200 metres de l'estació de Vilamalla. Les 51 persones que hi viatjaven van arribar a peu a l'estació. Un d'ells va patir una fuetada cervical i va ser traslladat a l'Hospital de Figueres. Renfe informa que no va ser necessari el seu ingrés.

Renfe va sol·licitar 23 autobusos per si calia establir un servei alternatiu per carretera, que finalment no ha sigut necessari.

L'accident es va produir quan, per causes que es desconeixen, es van desacoblar dos eixos del primer vagó del tren, que circulava en direcció Figueres i Portbou.

stats