Societat 29/06/2020

Detenen dos homes per una agressió homòfoba la nit de Sant Joan

Els fets van passar a Sant Adrià de Besòs i els agressors es van entregar voluntàriament

Ara
1 min
Els efectius dels Mossos durant l'actuació d'aquest divendres a Badalona

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra han informat aquest matí de la detenció –divendres al matí– de dos nois, un dels quals menor d'edat, com a presumptes autors d'una agressió homòfoba que va tenir lloc la nit de Sant Joan. Segons els agents, les dues persones van colpejar amb una ampolla de vidre i van insultar una parella per la seva condició sexual.

La detenció es va fer després que els dos agressors es lliuressin voluntàriament a la policia amb el seu advocat, perquè ja els tenien identificats. Després d'explicar la seva versió, van quedar detinguts per un delicte de lesions amb l'agreujant d'odi i discriminació.

Els fets van passar a Sant Adrià de Besòs cap a les dues de la nit del dia de Sant Joan. Les dues víctimes estaven assegudes en un banc al carrer. Segons el relat dels agents, dos nois se'ls van acostar per darrere i els van agredir amb puntades de peu, amb una ampolla de vidre i amb insults. La parella va poder fugir corrents.

Un cop a casa van denunciar els fets i van ser traslladats amb ambulància a l'Hospital del Mar. Un d’ells presentava una ferida oberta al llavi que va requerir punts de sutura. Els agents van aconseguir identificar els agressors a través de les càmeres de videovigilància d'un local situat prop del lloc dels fets.

stats