Societat 21/01/2018

Detenen un menor per l'agressió a un home a l'estació de metro de Navas

És el segon arrestat per la pallissa a la víctima, que tenia la pelvis fracturada i ferides al cap

Ara
2 min
Detenen un jove per agredir-ne un altre a l'estació de metro de Navas

BarcelonaSegon detingut per l'agressió a un home a l'estació de metro de Navas (L1) de Barcelona el 10 de gener. Els Mossos d'Esquadra han arrestat un jove menor d'edat que es va presentar aquest dissabte als jutjats, on li va prendre declaració. Aquest mateix diumenge al matí, el noi ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors. Arran de l'agressió, la víctima va patir una fractura de pelvis, un traumatisme cranioencefàlic i ferides a la cella i al cap que van requerir uns quants punts de sutura.

Dijous la policia catalana va arrestar un dels autors de l'agressió, que en el moment dels fets també era menor d'edat però que ara ja ha fet 18 anys. La Fiscalia de Menors n'ha decretat l'ingrés a un centre per a joves. El responsabilitzen d'un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa i de lesions.

L'escena va ser enregistrada per una càmera de seguretat, on es veu l'agressor, juntament amb dues persones més, colpejant la víctima a les escales de la parada de Navas de la línia 1 del metro. L'agressor i la víctima van baixar del comboi en què anaven mentre ja es barallaven entre ells. La víctima va rebre cops al cap amb un cinturó i va quedar inconscient al terra de l'andana després que l'agressor, acompanyat de dos amics més, la fes caure escales avall des del vestíbul. Ja a terra, i inconscient, l'agressor va seguir agredint-lo amb fortes puntades de peu al cap i a la cara i se'n va anar del lloc dels fets.

Els Mossos van iniciar una investigació per identificar i detenir l'autor dels fets i els seus acompanyants –un dels quals és el noi arrestat aquest dissabte–. L'enregistrament de les imatges de l'agressió ha estat determinant per als investigadors. Els agents treballen amb la hipòtesi que l'agressió va tenir lloc després que l'agressor i la víctima tinguessin una discussió a dins d'un vagó del metro que va continuar a fora del comboi i que es va acabar amb la pallissa. El jove agredit no va ser víctima de cap robatori. La investigació continua oberta per identificar la resta d'implicats.

stats